Dit kun je bij ons doen

Dutch Indoor Surf biedt je de kans om op een hypermoderne wavebaan te wavesurfen en te bodyboarden. Het hele jaar door! De baan geeft je genoeg uitdaging, of je nu een beginner bent of al ervaring hebt.

Wavesurfen: van de 'perfecte' golf!

 

Wavesurfen doe je staand op een board.

De technieken die daarvoor nodig zijn, komen van drie sporten tegelijk: surfen, skateboarden en snowboarden. Reken maar dat je een enorm gevoel van vrijheid ervaart als je op je waveboard over het water glijdt. Onze instructeurs geven je uitleg en begeleiden je op de baan.

Zo krijg je de techniek van het waveboarden goed en snel onder de knie. Hoe vaker je traint, hoe leuker het wordt! 

En heb je de smaak eenmaal te pakken, dan zul je gegarandeerd willen doorgaan.

Net zoals die miljoenen surfers in de wereld die hunkeren naar die ene 'perfecte' golf...

Bodyboarden: zweven over het water

Bij Dutch Indoor Surf kun je ook bodyboarden: Laat je liggend of zittend op je board meevoeren over het water. Alsof je zweeft.

Bodyboarden heeft alles te maken met balans, techniek en heel veel plezier.

Onze instructeurs begeleiden je, zodat je alle 'trucs & tricks' leert toepassen om vloeiend door het water te bewegen. En ook hier geldt:

hoe vaker je traint, hoe leuker het wordt. 

Beach House

WELKOM IN HET BEACH HOUSE!

Bij Dutch Indoor Surf in Eindhoven is het ook goed toeven op het droge. Je bent van harte welkom in ons Beach House, met een perfect uitzicht op de golven. Geniet hier in een sfeervolle omgeving van alle actie op het water.

 

'n Hapje en drankje, maar ook voor al je feestjes

Een hapje eten met vrienden? Een drankje drinken met familie of collega's? Ook dat kan.

Het Beach House biedt bovendien aangename faciliteiten om in een fijne ambiance een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een familiedag of andere bijeenkomt te houden. Actie en gezelligheid gegarandeerd!

 

Welkom in het Beach House!

 


De wave baan

DE WAVEBAAN: DE TECHNIEK ACHTER ALLE ACTIE

Dutch Indoor Surf zorgt met een zeer geavanceerde en unieke wavebaansimulator voor 365 dagen surf plezier per jaar. Deze simulator garandeert de beste golven van ongeveer twee meter hoog.

 

Zo werkt de wavebaansimulator

De wavebaansimulator spuit water tegen een schuin oplopend vlak. daardoor ontstaat de golf. De snelheid waarmee de simulator spuit, varieert van 30 tot 70 kilometer per uur. Deze snelheid kunnen we regelen en aanpassen aan je niveau. Hoe hoger de snelheid, hoe hoger de golf.

 

Uniek in de wereld

Met deze wavebaan beschik Dutch Indoor Surf over de enige installatie ter wereld die een surf oppervalk garandeert van maar liefst 72 vierkante meter.

En daar mag jij nu gebruik van maken!

 

Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook voor nieuws en updates.

 

Veiligheid

INDOOR SURFEN IS VEILIG SURFEN

Surfen of boarden bij Dutch Indoor Surf is veilig en verantwoord. Je krijgt begeleiding van deskundige instructeurs en de surfinstallatie voldoet vanzelfsprekend aan alle kwaliteit-en veiligheidseisen.

 

Geen centje pijn

We kozen bij Dutch Indoor Surf voor een 'valvriendelijk' systeem: de onderlaag van de wavebaan is van zacht materiaal zodat je geen centje pijn voelt bij de val. En wanneer je valt, glijd je vanzelf over de waterbaan naar boven, de wipe out-zone in. Deze is lang genoeg om veilig te kunnen 'landen'.